Què passa si canviem la música d’una escena? (2n ESO)

Estàndard

ACTIVITAT: QUÈ PASSA SI CANVIEM LA MÚSICA D’UNA ESCENA?

L’objectiu d’aquesta activitat és demostrar com només canviant la música d’una escena ens pot fer sentir emocions tan diferents (d’èpica a còmica, de romàntica a terror, etc)

Per a fer aquesta pràctica cal que trieu una ESCENA D’UNA PEL.LÍCULA, que amb un programa o app tipus MOVIE MAKER feu les modificacions musicals, i que finalment ens presenteu la feina amb un POWER POINT de 3 diapositives:

  • Vídeo ESCENA ORIGINAL: Títol de la pel.lícula, títol de la peça en concret i nom compositor de la banda sonora. Expliqueu la funció de la música en aquesta escena.
  • Vídeo ESCENA 1A VERSIÓ (canviant la música): Títol de la peça que heu triat i nom compositor. Expliqueu què preteníeu amb aquest canvi.
  • Vídeo ESCENA 2a VERSIÓ (canviant altre cop la música): Títol de la peça que heu triat i nom compositor. Expliqueu què preteníeu amb aquest segon canvi.

GRUPS: equips de dos o tres alumnes.

SISTEMA DE TREBALL: Treballarem 2 sessions a classe (porteu el material digital que considereu necessari) i la resta de treball l’haureu de completar a casa. Grups Núria Canals: a classe hi dedicarem les 2 sessions de la setmana 6 a 10 de maig. Grups Mauricio Pacheco: a determinar

DATES LLIURAMENT: la setmana del 20 al 24 de maig de 2019

COMPARTIR AMB EL PROFE: enviar per correu o compartir per google drive amb el/la professor/a de música. Grups 21, 22, 23 i 24 a ncanals2@xtec.cat. Grups 25, 26 i 27 a mpache9@xtec.cat

AVALUACIÓ: la nota serà un compendi entre la valoració del professor i la del grup-classe, que també posarà nota.

ÉS OBLIGATORI PARTICIPAR EN AQUESTA ACTIVITAT!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s